Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

La Mercanti: τραπέζι συνεδριάσεων για την Flex Films Europa, Πολωνία

Η Flex Films Europa ανανέωσε πλήρως την αίθουσα συνεδριάσεών της στην Πολωνία επιλέγοντας ειδικά κομμάτια ιταλικών επίπλων γραφείου της Codutti.

Το κύριο κομμάτι είναι το αρθρωτό τραπέζι συνεδριάσεων Alfa σε προσαρμοσμένη έκδοση που αποτελείται από μια κομψή μαύρη γυάλινη επιφάνεια πλάτους 900 cm. Το τραπέζι είναι επίσης εμπλουτισμένο με χρωμιωμένες λεπτομέρειες, πόδια επενδεδυμένα με σκούρο δέρμα και λευκά λακαρισμένα ένθετα. Είκοσι οκτώ δερμάτινες πολυθρόνες Coupé πλαισιώνουν το τραπέζι συνεδριάσεων.

Προσθέσαμε δύο μονάδες αποθήκευσης στις δύο άκρες της αίθουσας συνεδριάσεων: την βιβλιοθήκη Alpha με μαύρες γυάλινες συρόμενες πόρτες και ένα ελεύθερο χαμηλό ντουλάπι με πόρτες και συρτάρια, και τα δύο ταιριάζουν με τις λεπτομέρειες και τα χρώματα του τραπεζιού.

Τα έπιπλα γραφείου ιταλικού σχεδιασμού δημιουργούν ταυτόχρονα ένα εκλεπτυσμένο και καινοτόμο σχέδιο.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*