Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο της La Mercanti – Εταιρεία αποκλειστικών ειδών επίπλωσης ιταλικής κατασκευής

Το προσωπικό της La Mercanti είναι στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσει στο ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ της εταιρείας. Εδώ μπορείτε να βρείτε νέα για όλα τα θέματα που αφορούν τα ιταλικά είδη επίπλωσης: πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό, την εργονομία, την τεχνολογία πίσω από τη σχεδίαση, τις οικολογικές επιλογές παραγωγής και όλες τις νέες τάσεις στον τομέα της διακόσμησης… Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε στη σχεδίαση και την επίπλωση του γραφείου ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Είμαστε η πρώτη ιταλική εταιρεία ειδών επίπλωσης που διαθέτει ιστολόγιο στα Ελληνικά. Αυτό το ιστολόγιο δεν δημιουργήθηκε για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις ή για να είμαστε συνεπείς με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις, αλλά βασίζεται σε μια πραγματική ανάγκη.

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του ιστολογίου γεννήθηκε από την προσωπική μου ανάγκη και την ανάγκη των συναδέλφων μου να μοιραστούμε το πάθος μας για όλα όσα έχουν να κάνουν με τη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος σε επαγγελματικά γραφεία, εμπορικούς χώρους και οικιακούς χώρους γραφείων, το πάθος για το αυθεντικό design «Made in Italy«, την αγάπη για τη σχολαστικότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια, την προσπάθεια που καταβάλλουμε για να ικανοποιήσουμε τις πιο περίπλοκες και εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας και την κατανόηση της σημασίας που έχει η άνεση σε παραγωγικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Σας προτείνουμε “ιταλικά είδη επίπλωσης” με την βαθιά πεποίθηση ότι θα συμβάλλουν στην επιτυχία της επιχείρησής σας, θα βελτιώσουν την αισθητική του χώρου σας, θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και θα αποτελέσουν ένα κίνητρο για τους ανθρώπους της εταιρείας σας.

Σήμερα, μπορείτε να αγοράσετε τα ιταλικά σας έπιπλα απευθείας από την Ιταλία: πραγματοποιούμε παραδόσεις στην Ελλάδα και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο!

Καλή ανάγνωση.
Marco Olivieri

LaMercanti-design-furniture-china

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Comments

  1. Νίκος Παπαδόπουλος says:

    Marco, καλώς ήρθες στην Ελλάδα και στην ελληνική αγορά επίπλων και καρεκλών γραφείου! 😉

    Τα έπιπλα και οι επαγγελματικές καρέκλες που κατασκευάζονται στην Ιταλία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους Έλληνες. Μιλάς ελληνικά Marco; Πώς μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σου;

  2. Hi Nikos, thank you 🙂
    We can have correspondence in english if you don’t mind, feel free to contact me anytime

Speak Your Mind

*