Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Ιταλικά έπιπλα γραφείου La Mercanti – Beverly Hills

Συνεργαστήκαμε με την Adeet Madan Interior Design σε ένα μεγάλο πρότζεκτ χώρων γραφείου στην M.K. Diamonds & Jewelry, έναν πολύ γνωστό κατασκευαστή κοσμημάτων με έδρα το Beverly Hills της Καλιφόρνια: Ιταλικά επαγγελματικά έπιπλα γραφείου και μοντέρνα έπιπλα γραφεία κατασκευασμένα στην Ιταλία.
Η Adeet ειδικεύεται στον εσωτερικό σχεδιασμό κατοικιών και συνεργαστήκαμε με σταθερότητα προκειμένου να επιλέξουμε τα κατάλληλα έπιπλα για κάθε χώρο.

Για τον μεγάλο ανοιχτό χώρο εργασίας, επιλέξαμε τα γραφεία από τη συλλογή 5th Element της Las Mobili, ένα εξαιρετικά λειτουργικό σύστημα για ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας. Το 5th Element είναι η απάντηση στις ανάγκες των χώρων εργασίας όπου οι λέξεις-κλειδιά είναι η αποτελεσματικότητα, η σταθερότητα και η ευκολία στον εξοπλισμό. Τα μοντέρνα έπιπλα γραφείου είναι εξοπλισμένα με υφασμάτινα ηχοαπορροφητικά χωρίσματα, βραχίονες οθόνης, συρταριέρες με ρόδες, διαχωριστικά ποδιών και ντουλάπια που φέρουν φορτίο, τα οποία ανταποκρίνονται απόλυτα στη δομική τους λειτουργία και εξασφαλίζουν επαρκή καλωδίωση για κάθε θέση εργασίας. Στο κέντρο τοποθετήσαμε την έκδοση πάγκου 5th Element με εναλλασσόμενες μονές και διπλές θέσεις εργασίας που προσθέτουν λειτουργικότητα και αισθητική αξία στο χώρο του γραφείου. Οι πολλαπλές θέσεις εργασίας βελτιστοποιούν τον χώρο και την αλληλεπίδραση, ώστε ο καθένας να μπορεί να ορίσει τον προσωπικό του χώρο σε ένα μέρος που έχει σχεδιαστεί για συνεργατική δουλειά. Οι γκρι δρύινες επιφάνειες εργασίας ταιριάζουν απόλυτα με τα ανθρακί μεταλλικά πόδια και τις μονάδες αποθήκευσης. Προσθέσαμε επίσης μερικά κρεμαστά και αλληλοεπικαθήμενα ερμάρια από τη συλλογή Jera executive που χαρακτηρίζεται από ισχυρές και ουσιαστικές γραμμές.
Για το γραφείο του λογιστή, επιλέξαμε τη συλλογή Essence executive της Uffix. Το επαγγελματικό γραφείο σε σχήμα L, η σερβάντα και ένα κομψό μακρύ ράφι δημιουργούν μια οικεία και φιλόξενη σύγχρονη ατμόσφαιρα. Προσθέσαμε ένα ψηλό αρθρωτό ερμάριο αρχειοθέτησης με ξύλινες πόρτες κάτω και πόρτες από φιμέ γυαλί κάτω. Ο συνδυασμός χρωμάτων δίνει μια άμεση ζεστή και αρμονική αίσθηση, λόγω της απτικής επίδρασης του φινιρίσματος Earth.

Γυάλινες και κατοπτρικές επιφάνειες χαρακτηρίζουν τα κύρια γραφεία, επιπλωμένα με τα συστήματα γραφείου Air της Gallotti & Radice, σχεδιασμένα από τον Pinuccio Borgonovo. Το γυαλί, με τα διάφορα σχήματά του, τονίζει την αξία των γραφείων αναδεικνύοντας το ρόλο τους. Η συλλογή Air αντιπροσωπεύει την ελαφρότητα, τη διαφάνεια και την κομψότητα που διεισδύουν έντονα στο χώρο του γραφείου. Η επιτυχία αυτής της συλλογής οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην έννοια της νέας αισθητικής και στην κομψότητα ενός διαχρονικού σχεδιασμού.

Αυτά τα πολυτελή γυάλινα έπιπλα γραφείου με τις γραμμικές μορφές αποτελούν την έκφραση ενός μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Συνδυάσαμε διαφανείς και φιμέ γυάλινες επιφάνειες «grigio Italia» με δομές αλουμινίου και βαμμένα με σατινέ επίστρωση γυάλινα φέροντα ερμάρια. Οι τοίχοι καλύπτονται με κομψά ξύλινα πάνελ Elle Plus 10 που αποτελούνται από σκουρόχρωμες ξύλινες λωρίδες, διαφανή ράφια διαφορετικού μήκους και λωρίδες κατοπτρικού γυαλιού για να δημιουργούνται ενδιαφέροντα εφέ φωτισμού και αντανάκλασης.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*