Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Πολυτελή επαγγελματικά έπιπλα γραφείου στη Σλοβακία

Η La Mercanti συνεργάστηκε με την Mrs Veronika για ένα πρότζεκτ χώρων γραφείου στη Σλοβακία. Ο πελάτης μας ήθελε να δημιουργήσει ένα πολυτελές, κομψό περιβάλλον με έπιπλα που να αποπνέουν κύρος. Το αποτέλεσμα είναι ένας χώρος πολυτελών επίπλων γραφείου επιπλωμένος εξ ολοκλήρου με την ιταλική εταιρεία i4Mariani.

Η I4 Mariani πραγματοποίησε πολλά έργα σχεδιασμού χώρων γραφείουστην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο. Στους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται εταιρικά γραφεία υψηλού κύρους και κτίρια εξαιρετικής αρχιτεκτονικής.

Το επαγγελματικό έπιπλο γραφείου Avatar είναι μια συλλογή που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Umberto Asnago και δείχνει τη δημιουργία ενός προϊόντος κομψού και λειτουργικού ταυτόχρονα, με έντονα χαρακτηρισμένα τα στηρίγματα των επιφανειών εργασίας. Ονομάζεται Avatar: μια γωνιά αφιερωμένη στην εικονική κοινότητα, στον τόπο συνάντησης και συνδιαλλαγής.

Ο πελάτης μας επέλεξε το γραφείο σε ξύλο σκούρας καρυδιάς υψηλής στιλπνότητας με διασταυρωμένο καπλαμά, ένθετο και ακμές από δέρμα υψηλής ποιότητας. Το γραφείο αποτελείται επίσης από δύο σταθερά βάθρα από δέρμα με άνω τμήμα και βάση από ξύλο μαύρης καρυδιάς υψηλής στιλπνότητας, τρία συρτάρια από δέρμα και λαβές από ξύλο μαύρης καρυδιάς. Το διαχωριστικό που καλύπτει τα πόδια αποτελείται από γυαλιστερό ξύλο σκούρας καρυδιάς με ένθετο από δέρμα. Στο γραφείο συνδυάσαμε μια επαγγελματική πολυθρόνα γραφείου και δύο πολυθρόνες συνεδριάσεων Garbo, με μηχανισμό περιστροφής, κλίσης και ανύψωσης με αέριο, το εξωτερικό της πλάτης και οι βραχίονες σε ξύλο μαύρης καρυδιάς υψηλής στιλπνότητας. Το γραφείο ολοκληρώθηκε με δύο χαμηλά ντουλάπια Avatar με πλαϊνά από δέρμα σέλας, άνω τμήμα και βάση από ξύλο μαύρης καρυδιάς υψηλής στιλπνότητας και τέσσερα ντουλάπια από ξύλο μαύρης καρυδιάς υψηλής στιλπνότητας με σταυρωτό καπλαμά, λαβές από ξύλο μαύρης καρυδιάς.

Το Avatar δημιουργεί ένα γραφείο κύρους με πολλαπλά σχήματα και λίγους κανόνες: ένα παιχνίδι συμμετριών και ασυμμετριών που ενσωματώνεται ιδανικά με το υπόλοιπο έργο, αλλά κυρίως διατηρεί μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της επιφάνειας εργασίας και του δαπέδου στο οποίο βρίσκεται.

Κύρος και εκλεπτυσμένη χειροτεχνία και για τον χώρο χαλάρωσης· συγκεκριμένα, η Veronica επέλεξε το τραπεζάκι σαλονιού Savile με άνω και ενδιάμεση επιφάνεια από γυαλί extralight και βάση από ξύλο μαύρης καρυδιάς, μαζί με τρεις κομψές πολυθρόνες Woody από ξύλο μαύρης καρυδιάς και δέρμα.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*