Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Πολυτελές έργο επιτελικών γραφείων στο Λάγος της Νιγηρίας

Η εταιρεία αρχιτεκτόνων Conceptstruck στο Λάγος επικοινώνησε με τη La Mercanti για την προμήθεια πολυτελών επίπλων γραφείου από την Ιταλία.

Ο βασικός αρχιτέκτονας Ολουσόλα Καγιόντε, είχε αναλάβει ένα έργο για μία από τις πιο διάσημες και γνωστές δικηγορικές εταιρείες στη Νιγηρία, την Wole Olanipekun & Co. Το γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου έπρεπε να ανακαινιστεί πλήρως και επέλεξαν τη Venus, μια αποκλειστική γραμμή επιτελικών γραφείων που διανέμει η La Mercanti.
Το γραφείο Venus είναι κατασκευασμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες, όπως τα καλύτερα ξύλα από ρίζα και πολυτελή διακοσμητικά που δουλεύονται μόνο από κορυφαίους τεχνίτες.

Ο Ολουσόλα επέλεξε το προεδρικό γραφείο με μια συρταριέρα με 3 συρτάρια και μια συρταριέρα με θυρίδα ασφαλείας. Όλα σε γυαλιστερό φινιρισμένο ξύλο. Επίσης, η αίθουσα συνεδριάσεων εξοπλίστηκε με ένα ορθογώνιο τραπέζι συναντήσεων Venus στο ίδιο φινίρισμα.

Όσον αφορά τις καρέκλες των επιτελικών γραφείων, τους άρεσε ο επιτελικός τύπος Ergo που ξεχωρίζει για την ανθεκτική δομή του σε καπλαμά καρυδιάς Καλιφόρνιας και την εκλεπτυσμένη ταπετσαρία από δέρμα. Ενώ το μοντέλο που επιλέχθηκε για το τραπέζι συσκέψεων ήταν το President plus, μια πολύ άνετη καρέκλα στην έκδοση μεσαίου ύψους, ιδανική για ειδικά εξοπλισμένα τραπέζια αιθουσών συνεδριάσεων. Η ταπετσαρία σε χρώμα μουστάρδας ταιριάζει απόλυτα με το φινίρισμα του τραπεζιού από ξύλο ρείκι.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*