Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

La Mercanti: τραπέζι συσκέψεων για τη Flex Films Europa, Πολωνία

Η Flex Films Europa ανανέωσε πλήρως την αίθουσα συνεδριάσεών της στην Πολωνία επιλέγοντας ειδικά κομμάτια από επιτελικά έπιπλα γραφείου της Codutti.

Το κύριο κομμάτι είναι το αρθρωτό τραπέζι συσκέψεων Alfa – σε μια προσαρμοσμένη έκδοση που αποτελείται από κομψό μαύρο γυαλί πλάτους 900 cm. Το τραπέζι είναι επίσης εμπλουτισμένο με χρωματιστές λεπτομέρειες, τα πόδια είναι επενδεδυμένα με σκούρο δέρμα και λευκά λακαρισμένα ένθετα. Είκοσι οκτώ δερμάτινες πολυθρόνες Coupé πλαισιώνουν το τραπέζι συσκέψεων.

Προσθέσαμε δύο μονάδες αποθήκευσης στα δύο άκρα της αίθουσας συνεδριάσεων: μια βιβλιοθήκη Alfa με συρόμενες πόρτες από μαύρο γυαλί και ένα ελεύθερο χαμηλό ντουλάπι με πόρτες και συρτάρια, που ταιριάζουν με τις λεπτομέρειες και τα χρώματα του τραπεζιού.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*