Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Η Amc Lease LLC στο Τέξας επιλέγει τη La Mercanti για την ανακαίνιση του χώρου γραφείων

Αυτό το έργο στις ΗΠΑ γεννήθηκε μετά από επικοινωνία με τον Αλεχάντρο Μεδίνα, τον ιδιοκτήτη της AMC Lease. Αυτή η εταιρεία είναι ο κορυφαίος ενοικιαστής ψυγείων οδικών μεταφορών στο Νότιο Τέξας και δραστηριοποιείται για πάνω από 8 χρόνια στον κλάδο με μια συνδυασμένη εμπειρία στον χώρο άνω των 20 ετών.

Ο Αλεχάντρο προσέγγισε τη La Mercanti μέσω του συνεργάτη μας στις ΗΠΑ και την πρώτη φορά που μίλησε μαζί μας μέσω τηλεφώνου εξήγησε ότι έπρεπε να αναδιαμορφώσει τον χώρο του γραφείου του και ήθελε να επιλέξει κάτι διαφορετικό από αυτό που πρότειναν οι ντόπιοι Αμερικανοί έμποροι: έναν επιτελικού σχεδιασμού χώρο γραφείου.

Αρχίσαμε να αναζητούμε μαζί διάφορες επιλογές, αλλά σύντομα ερωτεύτηκε τη συλλογή Enosi Evo, που σχεδιάστηκε από τον Νικόλα Τσαχάμη. Αυτό που κάνει τη συλλογή αυτή μοναδική είναι ο συνδυασμός μοντέρνας και κομψής πινελιάς, σαφώς αναγνωρίσιμη μέσω των μεταλλικών ποδιών σε σχήμα κώνου, των καλά ισορροπημένων υλικών και του γραφικού στυλ των μονάδων αποθήκευσης. Το γραφείο που επέλεξε ο Αλεχάντρο είναι ένα εξαιρετικά λευκό γυαλί που στηρίζεται σε μια χρηστική μονάδα σε λευκό βερνίκι, με συρτάρια και πόρτες.

Ακολουθώντας την προτίμησή του για συνδυασμό λευκών και κόκκινων αποχρώσεων, προτείναμε ένα σύνθετο που δημιουργήθηκε από μονάδες με λευκές πόρτες και άλλες μονάδες με λευκά συρτάρια και μερικά ανοιχτά ντουλάπια σε κόκκινο ματ βερνίκι. Ένα άλλο χαμηλό ντουλάπι παρέχει το γραφείο, με έξι αρθρωτές πόρτες.

Η γυάλινη επιφάνεια εργασίας είναι σίγουρα το σημείο που τραβάει το βλέμμα στο γραφείο, καθώς προσελκύει το φως και δημιουργεί μαγευτικές αντανακλάσεις. Το γυαλιστερό επιχρωμιωμένο πόδι έρχεται σε αντίθεση με το λευκό ματ βαμμένο πόδι και δημιουργεί ένα ευχάριστο και κομψό αποτέλεσμα.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*