Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Η La Mercanti στο Metropolis, τεύχος ΗΠΑ Μαρτίου

Το Metropolis είναι ένα μηνιαίο περιοδικό που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και πραγματεύεται θέματα αρχιτεκτονικής και design, με έμφαση στη βιωσιμότητα. Έχει έδρα στη Νέα Υόρκη και κυκλοφορεί από το 1981. Μέσω διεθνών εκδηλώσεων, έντυπων δημοσιεύσεων και ψηφιακής κάλυψης όλο το χρόνο, το Metropolis, έχει εδραιώσει μια κοινή βάση για την κοινότητα της αρχιτεκτονικής και του design.

Η La Mercanti φιλοξενείται στο τεύχος Μαρτίου, προβάλλοντας την εταιρική στρατηγική της στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, η οποία επικεντρώνεται στο εσωτερικό των χώρων εργασίας με το σύγχρονο διευθυντικό γραφείο Jera της Las Mobili. Το όνομα «Jera» παραπέμπει σε μια Κέλτικη εποχή, που χαρακτηρίζεται από ουσιώδεις και μονολιθικές φόρμες. Το διευθυντικό γραφείο έχει σχεδιαστεί με αρχιτεκτονική προσέγγιση. Το χαρακτηρίζουν η δεξιοτεχνία στην κατασκευή, οι προσεγμένες λεπτομέρειες και ο αυθεντικός, καθαρά ιταλικός, σχεδιασμός του.

Η εταιρία La Mercanti, από το 1997, αναπτύσσει και κατασκευάζει διευθυντικά γραφεία υψηλού σχεδιασμού, καθώς και λύσεις, ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του σύγχρονου design του εσωτερικού των γραφειακών χώρων. Οι σειρές των ιταλικών γραφείων χαρακτηρίζονται από καθαρές, μινιμαλιστικές γραμμές και απευθύνονται σε υψηλού επιπέδου εργασιακά περιβάλλοντα, αίθουσες συσκέψεων και άλλους χώρους κύρους. Έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν τη χρήση της τεχνολογίας μη παρεμβατικά και να παρέχουν τεχνολογικά και εργονομικά πλεονεκτήματα.

Για πολλά χρόνια, το Metropolis, αποτελεί τον κορυφαίο αφηγητή σε θέματα αρχιτεκτονικής και design. Η θεματολογία του εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα – από τα μικρότερα προϊόντα, έως τη σχεδίαση εσωτερικών χώρων. Ανέκαθεν ανίχνευε και παρουσίαζε τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας, από νέα ταλέντα, μέχρι εδραιωμένους ιδιώτες και οργανισμούς. Κάθε τεύχος περιλαμβάνει ιστορίες, οι οποίες συνδέουν το design με τις εξελισσόμενες τάσεις στα έπιπλα, από big data μέχρι το κίνημα της δημιουργίας.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*