Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Καπιτονέ καναπές με πούπουλα χήνας

Απίστευτος! Έχω πραγματικά ερωτευτεί αυτόν το μεγάλο, άνετο, αναπαυτικό και μαλακό καναπέ της Gervasoni. Η σειρά Nuvola περιλαμβάνει μια πολυθρόνα χώρου αναμονής και έναν καναπέ υψηλού design, με ανθεκτικό ξύλινο σκελετό πολλών στρώσεων, επενδεδυμένο με αφρό πολυουρεθάνης διαφοροποιημένης πυκνότητας, ο οποίος καλύπτεται από πούπουλα χήνας και συμπληρώνεται με ένα καπιτονέ μοτίβο από πολυεστερικές ίνες. Όλα αυτά, όπως και τα καλύμματα, αφαιρούνται, για εύκολο καθαρισμό.

Σκεφτείτε το: επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μια εξοντωτική μέρα στο σχολείο, το γραφείο ή από οπουδήποτε αλλού και χαλαρώνετε σε αυτόν τον απίστευτα αναπαυτικό καναπέ, βγάζετε τα παπούτσια, βολεύεστε και… ξαφνικά ξυπνάτε και συνειδητοποιείτε ότι η ώρα του δείπνου πέρασε προ πολλού και πρέπει μάλλον να πάτε απευθείας στο κρεβάτι σας. Τότε, λοιπόν, αναγνωρίζετε την πραγματική αξία αυτών των μοναδικών στιγμών ανάπαυσης. Είναι μια απίστευτη αίσθηση χαλάρωσης!

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*