Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Συνεργασία της Design Works με τη La Mercanti – Cincinnati

Η Design Works είναι ένα διακεκριμένο γραφείο αρχιτεκτονικής και σχεδίασης με έδρα στο Cincinnati των ΗΠΑ. Ήρθαμε σε επαφή με έναν από τους συνεργάτες του, την αρχιτέκτονα και σχεδιάστρια Kathy Simmons, η οποία ζήτησε τη βοήθειά μας για το σχεδιασμό ενός διευθυντικού γραφείου της Premier Health Care. Αρχικά, επιλέχθηκαν ως αφετηρία διάφορα προϊόντα, στο τέλος όμως επικεντρωθήκαμε στη σειρά Altagamma της Estel.

Δεδομένου ότι επρόκειτο για ένα ιατρικό περιβάλλον, η αρχιτέκτονας Simmons επέλεξε απαλές αποχρώσεις, όπως το λευκό δέρμα γύρω από το γραφείο και μια ανοιχτή απόχρωση στα λακαρισμένα ντουλάπια και τις βοηθητικές μονάδες. Εκτός από την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, κατορθώσαμε να αναπτύξουμε ειδικούς χώρους αποθήκευσης με συρτάρια για αρχεία μεγάλου μεγέθους.

Ο πελάτης, παρά τις μεγάλες προθεσμίες παράδοσης λόγω της εορταστικής περιόδου, ικανοποιήθηκε πολύ με το τελικό προϊόν και την ποιότητα των φινιρισμάτων της Estel.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*