Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

View London – Κεντ, Αγγλία

Αυτός ο εργασιακός χώρος σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Guy Hollaway Architects και πρόκειται για μία από τις πιο πρόσφατες εταιρείες που εγκατέστησαν τσουλήθρα στο εσωτερικό ενός επαγγελματικού χώρου. Το γραφείο βρίσκεται στο Κεντ της Αγγλίας και καταλαμβάνει πέντε ορόφους σε ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κτήριο. Ο μοντέρνος επαγγελματικός χώρος αποτελείται από τρεις ορόφους ευέλικτων εργασιακών ζωνών, τους οποίους συμπληρώνει η σωληνοειδής τσουλήθρα από ανοξείδωτο χάλυβα των δύο τελευταίων ορόφων της εταιρείας View London.

Στο χώρο υποδοχής βρίσκουμε ένα μοντέρνο ξύλινο γραφείο και ένα επιτραπέζιο καμπυλωτό φωτιστικό από το ίδιο υλικό. Το απλό λογότυπο παρουσιάζει τη βασική ιδέα της εταιρείας και συμπληρώνεται από ένα σήμα σε σχήμα γραναζιού, που χρησιμοποιείται ως εργαλείο προώθησης της εμπορικής επωνυμίας.

«Η παραδοσιακή πρόσοψη βαμμένη σε ανθρακί απόχρωση δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση με τον κομψό κυματιστό γυάλινο τοίχο του κτιρίου. Ο αρχιτέκτονας προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό, ικανό να προσελκύει εταιρείες και πελάτες σε ένα εξαιρετικά σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.»

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*