Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Το έργο σχεδίασης γραφείων της La Mercanti: Silver Leaf and Partners, NY

Η Silver Leaf and Partners είναι μια συμβουλευτική εταιρεία με έδρα στη Νέα Υόρκη, που επικεντρώνεται σε υπηρεσίες μεσιτείας στο χρηματοοικονομικό τομέα.

Επικοινώνησε μαζί μας ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, ο Κος Fyzul Khan, ο οποίος ήθελε να ανακαινίσει το γραφείο του.

Από την αρχή, προτιμήσαμε την επιλογή κλασικών επίπλων μεγάλου όγκου, με κομψά φινιρίσματα. Προτείναμε τη σειρά ABC της Babini, που χαρακτηρίζεται από σύγχρονες και ταυτόχρονα διαχρονικές γραμμές, χάρη στις μεταλλικές λεπτομέρειες και τα φινιρίσματα από σκούρο βένγκε. Εξοπλίσαμε ολόκληρο το Κεντρικό Γραφείο τοποθετώντας ένα επαγγελματικό έπιπλο γραφείου, μια κονσόλα υπολογιστή και ορισμένα ντουλάπια, μεταξύ των οποίων και ένα ντουλάπι με ψυγείο – μίνι μπαρ. Ο Δρ Khan επέλεξε επίσης τα μπλε δερμάτινα καθίσματα της σειράς Lord της Babini.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*