Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

H Dr. Jenny Benoit από την Ελβετία επέλεξε την La Mercanti

Η Dr Jenny Benoit επικοινώνησε με την La Mercanti για τη δημιουργία του νέου χειρουργικού ιατρείου της στη Γενεύη. Δεδομένου ότι εξειδικεύεται στην παιδική νευροχειρουργική, στόχος της Dr. Jenny ήταν να αναπτύξει έναν άνετο χώρο ειδικά για την υποδοχή παιδιών, με έπιπλα και αντικείμενα σε διάφορα χρώματα.
Για το σκοπό αυτό επιλέξαμε προϊόντα με καθαρές γραμμές και ανοιχτές αποχρώσεις.

Συγκεκριμένα, για το προσωπικό της γραφείο χρησιμοποιήθηκε το έπιπλο γραφείου Kyo της εταιρείας Martex, με πάνελ από ξύλο, σε συνδυασμό με τα δερμάτινα καθίσματα Nulite Luxy και Catifa 46 της Arper και ο καναπές Pedrali Box για το χώρο της καφετέριας. Στο χώρο αναμονής τοποθετήθηκαν πολυθρόνες Duna της Arper σε δύο αποχρώσεις, πορτοκαλί και πράσινο μήλο. Τέλος, την υποδοχή του ιατρείου κοσμεί ο πάγκος Nice της Las Mobili, με εντυπωσιακό λευκό φινίρισμα, ο οποίος συνδυάζεται με το σύγχρονης σχεδίασης κάθισμα Overtime της Luxy, που χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή πλάτη με πλέγμα.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*