Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Σκέψεις και ιδέες για ένα γραφείο γεμάτο θηλυκότητα και στυλ

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, στο εργατικό δυναμικό διέπρεπαν οι άνδρες. Για την ακρίβεια, είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες ανελίχθηκαν στην κορυφή της ηγετικής σκάλας τα τελευταία πενήντα χρόνια. Στις αναπτυγμένες χώρες , οι γυναίκες έχουν κατακτήσει τα περισσότερα από τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες με τους άνδρες. Μολοταύτα, το στυλ και η ενδυμασία του τομέα των πολυεθνικών εταιρειών αντιπροσωπεύουν περισσότερο ανδρικά ιδεώδη. Στην επίπλωση γραφείου πολλών μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών είναι επικρατέστερα τα ατσάλινα γκρι και άλλοι πιο ανδρικοί ουδέτεροι τόνοι, με τις απαλές ευαίσθητες νότες γυναικείου χρωματισμού στα έπιπλα γραφείου να εκλείπουν. Η συγκεκριμένη διαπίστωση δεν θα πρέπει να μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η δύναμη και η ισχύς εκλείπουν από τον γυναικείο χαρακτήρα.

Στο χώρο του γραφείου μας περνάμε ατελείωτες ώρες. Είτε σε ένα γραφείο στο σπίτι αφιερωμένο για τα οικονομικά του νοικοκυριού, είτε ένας επαγγελματικός χώρος εργασίας μέσα στο σπίτι, είτε σε ένα δωμάτιο ψηλά μέσα σε ένα πύργο, υπάρχουν άπειροι τρόποι για να γίνει το γραφείο σας ο δικός σας παράδεισος του δικού σας στυλ.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*