Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Ο Karim Rashid με το ιταλικό έπιπλο La Merchanti

O Karim Rashid είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς σχεδιαστές της γενιάς του. Με πάνω από 3000 σχέδια σε παραγωγή, πάνω από 300 βραβεία και πάνω από 40 χώρες εργασίας στο ιστορικό του η φήμη του Karim στο σχεδιασμό επίπλου επιβεβαιώνεται. Στις φωτογραφίες κάτω μαζί με την La Merchanti στην εβδομάδα σχεδιασμού στο Μιλάνο, στην παρουσίαση της σειράς Hook από την Newform.

H δουλειά του Karim παρουσιάζεται σε 20 μόνιμες συλλογές σχεδιασμού και συμμετέχει σε εκθέσεις τέχνης σε γκαλερί σε όλο τον κόσμο. Ο Karim είναι ο γνωστός και φημισμένος νικητής των βραβείων Red Dot, Chicago Athenaeum Good Design, I.D. Magazine Annual Design Review, IDSA Industrial Design Excellence. Στον ελεύθερό του χρόνο, η πολυμάθειά του επεκτείνεται στην τέχνη, την μόδα και την μουσική και είναι αποφασισμένος να γεμίσει με νότες δημιουργικότητας κάθε πλευρά του φυσικού και τεχνητού τοπίου μας.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*