Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Το σχέδιο γραφείου babini Goggle κατακτά την γερμανική αγορά

Το γραφείο Goggle είναι ένα αντικείμενο υψηλού σχεδιασμού, όχι ένα απλό γραφείο : ο συγκεκριμένος συλλογισμός ήταν ξεκάθαρα διαμορφωμένος στο νου του Κύριου Michael Trumm ο οποίος επέλεξε το τελείωμα σε χρώμα πράσινο λαδί για δυο νέα γραφεία με υψηλό σχεδιασμό για τα γραφεία στελεχών στη Λειψία της Γερμανίας. Το συγκεκριμένο κομμάτι μοντέρνου και υψηλού σχεδιασμού επίπλωσης γραφείου είναι ένα ζωντανό έργο τέχνης και είναι παιδί του ταλαντούχου Βέλγου σχεδιαστή – Danny Venlet.

Γνωστό ως και το Γραφείο Goggle για το σχήμα του, αποτελεί ένα σχεδιασμένο σε απλές γραμμές γραφείο, αλλά ταυτόχρονα ένα γραφείο με στυλ, που επίσης μοιάζει σε ένα συμβολικό γλυπτό. Το στρογγυλεμένο σχήμα του και ο υψηλής ποιότητας σχεδιασμός του το καθιστούν πραγματικά κομψό και κατάλληλο για όσους ξέρουν τι θέλουν. Είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο σας, το παραπάνω και συγκεκριμένο γραφείο θα προσθέσει μια νότα στυλ στο χώρο, συνδυάζοντας ταυτόχρονα εξαιρετική λειτουργικότητα.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*