Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Κάθριν Χεπμπρόν : η συνέντευξη και η εξομολόγηση ότι η ηθοποιία είναι σαν την αγορά επίπλωσης.

Η Κάθριν Χέπμπορν ήταν αδιαμφισβήτητα μια από τις τέσσερεις ή πέντε πιο κορυφαίες και διάσημες ηθοποιούς του τελευταίου αιώνα. Σε μια συνέντευξη κατά την διάρκεια ενός διάσημου αμερικανικού σόου, το Dick Cavett Show, o Dick Cavett, ένας τηλεοπτικός δημοσιογράφος την ρώτησε αν μετάνιωνε που έπαιζε σε ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού. Η αφοπλιστική απάντησή της ήταν ότι η αξία ενός διαχρονικού έργου προσφέρει τόση χαρά και ευχαρίστηση που η αμοιβή έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Και η Κάθριν Χέπμπορν προέβη επιπλέον στην ακόλουθη εξομολόγηση : « Είναι σαν την αγορά ενός ωραίου επίπλου, όταν το κοιτάζω, η ευχαρίστησή μου είναι τέτοια που δεν σκέφτομαι καθόλου το κόστος».

Καθώς ο Dick Cavett απαντάει ότι συχνά διστάζει να αγοράσει επίπλωση εξαιτίας του κόστους, η ηθοποιός δεν διστάζει να του απαντήσει ότι μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να θεωρηθεί ως και «αβάσιμη».

Η παρομοίωση της αγοράς επίπλωσης με την ηθοποιία είναι ένας πρωτοποριακός και αρκετά κολακευτικός τρόπος σκέψης για εμάς τους επαγγελματίες του γραφειακού επίπλου…

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*