Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

RED DOT: νέα διάκριση για τις Juno και Saya του οίκου Arper

Η εταιρεία La Mercanti παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα, όπως οι καρέκλες ιταλικής σχεδίασης Juno, του James Irvine και Saya, με την υπογραφή της Lievore Altherr Molina, οι οποίες βραβεύτηκαν με το παγκοσμίου φήμης γερμανικό βραβείο Red Dot.

Αυτή η τιμητική διάκριση δεν είναι πρωτόγνωρη για την Arper: οι συλλογές Catifa 46, Norma, Loop και Leaf έχουν επίσης λάβει αυτό το βραβείο. Ωστόσο, η καρέκλα Saya, που φέρει την υπογραφή της εταιρείας Lievore Altherr Molina, αναδείχθηκε φέτος σε μια ακόμη καλύτερη θέση, κατακτώντας το υψηλότερο βραβείο σχεδίασης στο διαγωνισμό, το “Red Dot: Best of the Best Product Design Award”: ένα εξαιρετικά υψηλού κύρους βραβείο που έχει απονεμηθεί συνολικά σε μόλις 58 έργα. Η καρέκλα Saya αποτελεί ένα σύμβολο, μια χειρονομία, μια συνειδητή επιλογή που μετουσιώνεται σε ξύλο για να αναδείξει με μοναδικό τρόπο οποιονδήποτε χώρο. Χαρακτηρίζεται από αρμονικές γραμμές, ζεστά υλικά και μια τολμηρή, εντυπωσιακή σχεδίαση.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*