Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Η La Mercanti ανέλαβε την επίπλωση της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κορέας στο Μπαχρέιν

Για το συγκεκριμένο έργο επιλέχθηκε ένα γραφείο συνεδριάσεων ιταλικής κατασκευής: ο καπλαμάς καρυδιάς χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία ενός χώρου συσκέψεων που προσφέρει μια μοναδική αίσθηση και ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα αισθητικής. Ο Jieun Lim από την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας στο Μπαχρέιν επέλεξε το γραφείο συνεδριάσεων La Mercanti για το νέο χώρο συνεδριάσεων της Πρεσβείας.

Η σειρά ειδών επίπλωσης για χώρους συνεδριάσεων διευθυντικών στελεχών UNI χαρακτηρίζεται από τον απόλυτα αρμονικό συνδυασμό γραμμών και υλικών που δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον, το οποίο διακρίνεται για την ομοιομορφία και τη μοναδικότητά του. Η ολοκληρωμένη αισθητική αντίληψη της σχεδίασης και η ποιότητα κατασκευής με προσοχή έως και στην τελευταία λεπτομέρεια, αναδεικνύει αυτό το γραφείο συνεδριάσεων στην ιδανική επιλογή για διακεκριμένους χώρους συσκέψεων επαγγελματικού κύρους.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*