Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Το διευθυντικό γραφείο Jera πετάει στην Arizona των ΗΠΑ

Η 21 Interiors είναι μια εταιρία από το Scottsdale της Arizona, η οποία παρέχει πλήρεις υπηρεσίες σχεδιασμού του εσωτερικού των εργασιακών χώρων. Παρέχει υπηρεσίες ευρείας κλίμακας, από μεμονωμένα projects, μέχρι ολοκληρωμένες υπηρεσίες design. Ισορροπεί τον άρτιο σχεδιασμό με τα πρακτικά αποτελέσματα: το ιταλικό διευθυντικό γραφείο.

Συνεργαστήκαμε με την Christina Forrest, την Principal designer της 21 Interiors, ώστε να βρούμε την καλύτερη επιλογή για τα έξι γραφεία τους.

Επέλεξε το διευθυντικό γραφείο Jera της Las Mobili, η δημιουργία του οποίου χαρακτηρίζεται από αμιγώς αρχιτεκτονική προσέγγιση. Η αντίθεση μεταξύ του απαλού γκρι του ξύλου φτελιάς στην επάνω επιφάνεια, με τις σκούρες βάσεις με την ανθρακί απόχρωση, συνθέτουν μια κομψή, άλλα, ταυτόχρονα, ισχυρή εικόνα.

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*