Από το ιστολόγιοΕγγραφείτε τώρα

Το έργο στην εταιρεία Pharmanet στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ένα εξαιρετικό έργο σε συνεργασία με την Pharmanet στην Ελλάδα, το οποίο μας έδωσε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την όμορφη Θεσσαλονίκη.
Είχε προηγηθεί μια συνάντηση με τους κύριους Κώστα Γεωργιάδη και Σταύρο Σταυρίδη στα γραφεία μας, στο San Benedetto del Tronto: αναζητούσαν μια εταιρεία ιταλικών ειδών επίπλωσης γραφείου, η οποία θα μπορούσε να αναλάβει εξ ολοκλήρου την επαγγελματική σχεδίαση και τον εξοπλισμό των νέων γραφείων τους.
Μετά από τη διεξαγωγή εργονομικών αξιολογήσεων, την κατάρτιση εσωτερικών διαρρυθμίσεων και την παροχή υπηρεσιών στρατηγικής συνεργασίας, επέλεξαν την εταιρεία La Mercanti: ένα συνεργάτη με την ικανότητα να αναγνωρίζει, να εφαρμόζει και να διεκπεραιώνει ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματικούς χώρους.

Έργο Pharmanet:
Γυάλινοι διαχωριστικοί τοίχοι Citterio: ένας απλός τοίχος μεταμορφώνεται σε αντικείμενο διακόσμησης, παρέχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη ηχομόνωση.
Διευθυντικά γραφεία Iponti του οίκου Abbondi: τα έπιπλα γραφείου οφείλουν να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας και αισθητικής έως και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Έπιπλα εξωτερικού χώρου Roda για την περιοχή γύρω από την πισίνα.

Στο συγκεκριμένο έργο συμμετείχε και η ιταλική ομάδα εγκατάστασης, η οποία ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες εργασίες στη Θεσσαλονίκη σε τρεις μόλις ημέρες!

About Marco Olivieri

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της La Mercanti Srl. Ειδικός στο Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις. Υλοποίηση στρατηγικών, καινοτομία και επιχειρηματική αριστεία. “Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν καινοτόμο στοχαστή, έναν αχόρταγο φιλομαθή… Μου αρέσει να αναδεικνύω νέες ιδέες, για να παρακινώ το προσωπικό μου να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες”.

Speak Your Mind

*